Privatlivspolitik

Vi tager beskyttelsen af dine personoplysninger meget alvorligt og beskytter til enhver tid dine personlige oplysninger i henhold til den gældende lovgivning.​​​​

Vi er underlagt databeskyttelsesloven, og vi er forpligtet til at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger vi behandler samt dine rettigheder. Du har altid mulighed for, at få at vide hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Du skal blot sende en mail til os, hvori du oplyser dit fulde navn og adresse, samt mobil nummer. mobilnummer samt adresse. Herefter vil du modtage en e-mail med informationer om de personoplysninger som vi opbevarer om dig. Hvis du ønsker, at vi sletter disse oplysninger skal det tydeligt fremgå i din e-mail.

Hvordan klager du?

Klager over vores behandling af dine personoplysninger skal ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, tlf. 33193200 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk. Generel vejledning og information kan findes på www.datatilsynet.dk.

Hvordan kontakter du os?

Hvis du har spørgsmål til vores behandlingen af dine personoplysninger eller til vores privatlivspolitik er du meget velkommen til at kontakte os:

Furesø Bold Akademi

CVR nr. 43847481
Kr. Værløsevej 50, 3500 Værløse
Telefon: 51515141
Email: kontakt@furesoeboldakademi.dk

Vi reviderer løbende vores privatlivspolitik og den seneste version kan altid findes på www.furesoeboldakademi.dk.