FBA fodbold Camp 2024 i uge 28

Kom og vær med når FBA afholder, Danmarks måske fedeste, fodbold camp i uge 28!

FBA fodbold camp er for dig der gerne vil have en sjov, måske lidt anderledes, og ikke mindst udviklende fodbold oplevelse. Med top engagerede og dygtige børnetrænere og god trænernormering, har vi tiden og kompetencerne til, at udvikle den enkelte fodboldspiller mest muligt uanset niveau. Vores mål er, at alle spillere på vores camp, igennem et sjovt og trygt og motiverende læringsmiljø, får en kvalitets oplevelse, med højt humør og mest mulig læring med hjem i bagagen. Fodboldtræningen har stor fokus på den enkelte spillers individuelle tekniske færdigheder, med masser af boldkontrol, driblinger/finter, 1v1, 2v1, småspil mm.

Camp’en indeholder også den perfekte ”hviledag”

For at holde intensiteten i fodboldtræningen, er der om onsdagen indlagt vores bud på den perfekte ”hviledag” på en fodbold camp. Her vil vi i stedet for den normale fodboldtræning starte dagen med besøg fra Panna House, der med sine super dygtige fodboldkunstnere, med inspiration fra gadefodboldens højt tekniske og legende fodboldunivers, kommer og viser og lærer jer en masse fede freestyle tricks og seje finter. Panna House regner med, at i hvert fald en af drengene, som i måske kender fra serien “En for Holdet“, kommer med og laver en “tunnel” eller to på jer 🙂

Herefter skal I underholdes med forskellige aktiviteter, f.eks. bordtennis, Fifa på PlayStation, bordfodbold og ikke mindst aldersrelateret yoga med fokus på vejrtrækning, koncentration, skadesforebyggelse og ro. Så en ”hviledag” fyldt med sjove, sociale og meningsfulde aktiviteter, som giver spillerne et lille afbræk fra den intense fodboldtræning.

På den sidste dag, vil der være en kort spillersamtale med fodboldtræneren og spilleren får udleveret en skriftlig evaluering med forslag til udviklingsområder og evt. selvtræning.

Sted: Kunstgræsbanerne ved Farum Arena, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum – Vi træner på kunstgræs da vi mener det giver den bedste forudsætning for teknisk træning.

Tidsrum: Den 8/7 – 12/7 kl. 09:00 – 14:30 (onsdag til kl. 15:00). Mulighed for hver dag at aflevere kl. 08:00 og hente kl. 15:30.

Deltagere: Spillere fra årgang 2016-2012. Spillere der er skoleudsat, eller af andre årsager spiller med årgangen under til dagligt, kan søge dispensation. F.eks. en 2011 spiller kan ønske at spille sammen med årgang 2012. Vi forventer at spillerne der tilmelder sig er træningsparate, kan træne seriøst og har et stort ønske om at udvikle sig.

Spillerne træner som udgangspunkt med egen årgang i grupper af maks. 24. I grupperne kan spillerne ydermere, hvis trænerne vurderer det giver mening i øvelser, blive inddelt i mindre hold, f.eks. ud fra deres fodboldmæssige niveau, fysik + intensitet. Dette sikre den bedst mulige oplevelse og udvikling for den enkelte spiller.

Pris: 1.750,00 kr. for hele ugen (uge 28, man-fre) / Mad + drikke er ikke inkluderet og medbringes selv alle dagene.

Der er begrænset antal pladser på maks. 24 per årgang. Så vent ikke for længe hvis du skal sikre dig en plads 🙂

Camp’en indeholder alt dette:

 • 4 dage med sjov, intens og udviklende fodboldtræning. Hver dag er som udgangspunkt bygget op med tre træningspas af ca. 90 min.
 • Nøje udvalgte gæstetrænere, med stor erfaring og kompetencer indenfor udvikling af børnefodboldspillere og en skarp trænernormering på minimum en træner til 8-10 spillere.
 • Skriftlig spillerevaluering, med forslag til udviklingsområder og evt. selvtræning.
 • Specialdesignet kvalitetsfodbold af mærket ”Nexus” i str. 4.
 • 1 ”hviledag” med følgende indhold:
  • 2 timers freestyle tricks og finte workshop, med verdens bedste gadefodboldspillere fra Panna House (også kendt fra DR-serien “En for Holdet”).
  • 1 times aldersrelateret Yoga undervisning med fokus på vejrtrækning, koncentration, skadesforebyggelse og ro + hæfte med øvelser med hjem. Yogainstruktørerne har stor erfaring med undervisning af børn og unge og idrætsrelateret Yoga.
  • Sjove sociale og relationelle aktiviteter (f.eks. Fifa på PS4, bordfodbold, bordtennis)
  • Praktisk yoga måtte og fleece tæppe der kan være i sportstasken.

Tilmelding til campen

– Udfyld felterne nedenfor og vi vender retur hurtigst muligt 🙂

  Betaling opkræves via Mobilepay på ovenstående nummer, indenfor få dage. Tilmeldingen er først bekræftet når vi har modtaget betalingen.